GÜNDEM

“En büyük hedefimiz yatırım”

Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, İl Genel Meclisi Üyesi A. Vahap Akbaş ve AK Parti Batman İl Teşkilatı, kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla toplantıda buluştu.

“En büyük hedefimiz yatırım”
23-01-2023 16:40
23-01-2023 16:41
BATMAN
Google News

Bozooğuları Otelde  yapılan basın toplantısında İl Başkanı M. Akif Gür “3 Kasım 2002'de iktidara gelen AK Parti, sadece Batman ve bölgemizde değil, ülkemiz ile dünyada Türkiye'yi söz sahibi bir ülke haline getirdi. 20 yılda demokratikleşme alanında da büyük adımlar atıldı. 110 gün sonra yapılacak seçimlerle iktidarımızla birlikte Türkiye daha aydınlık yarınlara kavuşacaktır. Yaşanan Pandemi döneminde bile bir çok sıkıntıya rağmen yatırımlarımıza ara vermedik. En son süreçte çiftçimizi, emeklimizi ve esnafımızı enflasyona ezdirmedik. Sadece Batman'a yapılan yatırımlar bariz bir gözle görülmektedir” dedi.

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Milletvekili Ziver Özdemir “Tek hedefimiz Batman ve Bölgemize hizmet etmek. 20 yıllık iktidar dönemimizde özellikle sağlık alanında büyük hizmetler sunduk. Şua an Batman'da hastane yatak sayısı 1000'i aşmış durumda. 2020 yılında aldığımız 500 yataklı yeni hastane ihalesi yüksek maliyetler sonrası iptal edilirken, 19 Ocak 2023 tarihinde yeniden ihale edildi. Hedefimiz seçim öncesi hastane temelini atmak. Başta OSB, Diyarbakır-Batman arası 7 kilometrelik yol, Hasankeyf OSB arası yol, Muş - Sason arası yol ihale aşamalarını hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Raybüs altyapısı, uçak seferleri, İluh Deresi Islahını tamamlayıp yatırımlara devem etmek en büyük hedefimiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete