SPOR

“EN BÜYÜK RAKİBİMİZ YİNE BİZİZ”

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı ve Petrolspor Basın Sözcüsü Orhan Güzel, Batman Sonsöz Gazetesinin Sporda Sonsöz Bizde Programı Ekibiyle bir araya geldi.

“EN BÜYÜK RAKİBİMİZ YİNE BİZİZ”
11-11-2021 16:05
11-11-2021 16:08
BATMAN
Google News

Hızarcı “En büyük rakip kendimiz. Bu lider takıma destek veren herkese teşekkür ederiz. Bize güvenenleri mahcup etmemek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

OYUNCU DEĞİL, OYUN KAZANDIRIYOR

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, her hafta Pazartesi Günü youtube kanalında Sporda Sonsöz Bizde Programı ile spor programı düzenleyen Sonsöz Ekibine özel açıklamalarda bulundu. Hizarcı “En büyük rakip kendimiz. Bu lider takıma destek veren herkese teşekkür ederiz. Bize güvenenleri mahcup etmemek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Prensiplerim arasında adalet, sevgi, sadakat ve sadakatsiz olanı affetmemek var. Batman büyük bir şehir ve büyük bir vitrin. Futbolcularıma hep bunu anlatıyorum. Rakip takımlar da bu vitrinin farkında ve buna göre motive oluyorlar. İyi bir yönetim, iyi bir futbolcu grubumuz var. Her geçen hafta tribünlerde artan taraftarımız var. Taraftarımızın beklentilerine cevap vermek için mücadele ediyoruz. Biz oyunu çirkinleştirmeden futbol oynamaya çalışıyoruz. Yere yatan ve geriye yaslanan bir takım anlayışımız yok. Batman spor kamuoyundan ricam, lider takımın güzel futbolunun tadını çıkarsınlar. Kimse karamsar tablo çizmesin. En büyük rakibimiz yine biziz. Bizler hep tek yürek olmaya devam edelim” dedi.

“UYUMLU BİRLİKTELİĞİMİZ BİZİ ZİRVEDE TUTAR”

Kırmızı-Beyazlı Ekibin Basın Sözcüsü Orhan Güzel de Sonsöz Ekibine demeç verirken “Abdulvahap Akbaş Başkanlığındaki Yönetimimiz, teknik kadromuz ve futbolcu kadromuzla birliktelik kurarak sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Taraftarımızın da desteğine teşekkür ederiz. Lidere yakışan bir birlikteliğimiz rakipler için en büyük dezavantaj oluşturuyor. Uyumlu birlikteliğimiz bizi zirvede tutar Bunu sezon sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete