GÜNDEM

EN ÇOK OKUNAN GAZETEYİZ

2 Haziran 2014 yılından bu yana Batman’da günlük yayımlanan Gazetemiz Sonsöz, kısa sürede Batman’ın en çok okunan gazetesi haline gelmeyi başardı.

EN ÇOK OKUNAN GAZETEYİZ
07-01-2020 22:53
Google News

 

ALEKSA VERİLERİ, DÜNYACA KABUL EDİLEN RAKAMLAR

Batman Sonsöz Gazetesi, Haber, Köşe Yazıları, Röportaj, Halkın Sesi, Sokak Röportajları ve Esnaf Köşeleri ile kentin en çok okunan ve takip edilen gazetesi oldu. İnternet ortamında dünyaca kabul edilen Aleksa verilerine göre Sonsöz, Batman’ın en çok tıklanan gazetesi olarak yerini koruyor. Gazetemiz Sonsöz, 2 Bin 178. sırayla, Batman ve Güneydoğu’daki rakiplerine açık ara farkla önde.

TÜRKİYE’DE EN FAZLA TIKLANAN 2 BİN’İNCİ HABER SİTESİ

Aleksa rakamlarında haber dalında Türkiye geneli en fazla tıklanan 2 Bin 178. haber sitesi olan Sonsöz (www.batmansonsoz.com-net), Batman’da 1. sırayı uzun yıllardır koruyor. Batman’ın en çok tıklanan ve takip edilen haber sayfası olan Sonsöz, bu rakamlarla Güneydoğu haber sitelerinde de ilk sıralarda. Her gün en az 22 bin internet kullanıcısının haber aldığı Sonsöz, facebook, instagram ve twitter (@batmansonsoz) ortamında da Batman’ın en fazla haber akışı sağlayan yerel gazetesi olarak yayım hayatını sürdürüyor.  Bize bu haklı gururu yaşatan okur ve takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete