GÜNDEM

ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2018 yılı birinci dönem Olağan Meclis Toplantısı ve Birlik Encümen Seçimi Toplantısı, Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
11-05-2018 18:55
Google News

Valilikte yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin,  Birlik Encümen Üyeleri, Birlik Üyesi İl Genel Meclisi üyeleri ve birliğe üye köy muhtarlar katıldı.

Geçen yıl köy yollarına 260 kilometre sıcak asfalt yapıldığı, bu sezonda da imkânlar ölçüsünde köy yollarına ikinci kat asfalt yapılacağı belirtildi.

VALİ’DEN MUHTARLARA TALİMAT

Vali Deniz, ihtiyaç sahibi vatandaşların ilgili kurumlara bildirilmesi için muhtarlara talimat vererek “Köylerimizde ulaşmadığımız ihtiyaç sahibi kimse kalmasın. Köylerde oturan vatandaşlarımız sıkıntılıysa, dertliyse ve hastası varsa biz burada rahat rahat oturamayız” dedi.

 BİRLİK ENCÜMENLERİ SEÇİLDİ

 Konuşmaların ardından salt çoğunluğun sağlanmasıyla Birlik Encümen Seçimine geçildi. Gizli oy açık sayımın yapıldığı seçimde, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahmut Tileği, Mehmet Metin Yalçın, Köy Muhtarlarından ise Yaylıca Köyü Muhtarı Mustafa Yıldız ve Recepler Köyü Muhtarı Hamza Budakar, Birlik Encümen üyeliğine seçildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete