YAŞAM

ENDER DEMİR YENİ ALBÜMÜYLE FENOMEN OLDU

Ender Demir yeni albümü ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Ender Demir'in yeni şarkılarıyla yine Instagram fenomeni oldu.

ENDER DEMİR YENİ ALBÜMÜYLE FENOMEN OLDU
21-01-2021 17:50
Google News

 

Birbirinden farklı kişilikleri popüler yapan sosyal medya, geçtiğiniz aylarda çok sık konuşulan isimlerden olan Ender Demir’i de uzun süre gündem yaptı.

DJ’lik yapan ve sosyal medyayı, özellikle Instagram’ı aktif bir şekilde kullanan Ender Demir Storm adlı albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.
Yeni albümünün de sosyal medyada büyük yankı uyandırdığı bu DJ, ilerleyen zamanlarda farklı tarzı ile daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

ALBÜMDE YER ALAN ŞARKILAR
Albümün içeriğinde yer alan şarkılar ise şu şekilde;
- Forest Gump
- In My Mind
- Human
- Pool Baby
- Ragnar
- Big Bang
- Weeks

INSTAGRAM FENOMENİ OLDU
İlk albümüyle rekor kırması tahmin edilen Ender Demir, bugüne kadar birçok gazetede de haber olarak yerini aldı. Geçtiğimiz aylarda çıkan albümü de çıktığı andan itibaren binlerce kişi tarafından dinlenerek, yine Instagram fenomeni oldu. Birbirinden farklı konular hakkında yaptığı paylaşımlar ve sosyal medyadaki başarıları nedeniyle şimdiden binlerce insan tarafından hayranlık duyulan bir isim haline gelen Ender Demir, genç yaşına rağmen oldukça başarılı bir sosyal medya kullanıcısı olmanın avantajlarını yaşıyor.
Yurt dışında oldukça popüler olan bu uygulamaların Türkiye’deki ilk temsilcisi olan genç isim, özellikle başarılı çalışmalarıyla şimdiden sağlam bir hayran kitlesi kazandı.

DJ’LİK YOLUNDA İLK ADIMLAR
DJ olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve birbirinden farklı aranjmanlar yapan Ender Demir’in yeni albümü, gençlerin teşvik edilmesi için oldukça ses getirecek bir boyutta yaşandı.
Birbirinden güzel şarkılar ve melodilerle liseli ve üniversiteli gençlerin popüler seçimi haline gelen Storm albümü, YouTube üzerinden de dinlenebiliyor.

AKTİF SOSYAL MEDYA KULLANICISI
Ender Demir Instagram hesabı olan @1enderdemir, Youtube kanal ve internet sitesiyle aktif bir sosyal medya kullanıcısı olduğunu kanıtlıyor.
Albümdeki şarkıları da iTunes üzerinden 0,99 dolara indirebilirsiniz. Tamamen interaktif bir fenomen olan Ender Demir, birçok kişiye ilham kaynağı olacağa benziyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete