TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Adıyaman'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 6 Şubat 2023'te yaşanan depremlerde hasar alan şehirleri tekrar kalkındırmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Adıyaman'da
07-02-2024 06:37
06-02-2024 22:37
Google News

Adıyaman Valiliğini ziyaret eden Bayraktar, Şeref Defteri'ni imzaladı, Vali Osman Varol'dan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra Valilik Toplantısı Salonu'nda düzenlenen anma programında konuşan Bayraktar, bu acı günde milletin yanında olduklarını bir kez daha göstermek için burada olduklarını söyledi.

6 Şubat'ın büyük bir felaket olduğunu ifade eden Bayraktar, şöyle konuştu:

"Sadece bir ilde değil 11 ili etkiledi. Çok büyük bir coğrafyayı etkiledi. Böyle büyük bir felaket, böyle büyük bir acı ama hemen akabinde, devlet bütün imkanlarıyla, bütün kurumlarıyla burada olmaya gayret etti. Milletimiz bütün imkanlarını seferber etti. Ben o dönemde Hatay'da görevliydim. Memleketimizin ne kadar büyük bir memleket olduğunu bu vesileyle hep beraber görmüş olduk. Burada aramızda temsilcileri olan madenci kardeşlerim var. Yaklaşık 10 bin madenci arkadaşımız deprem bölgelerinde görev aldı. Bir kısmı Adıyaman'daydı. Onlar da kendi canlarını adeta hiçe sayarak o enkazların altından vatandaşlarımızı canlı bir şekilde çıkarmak için çok büyük bir fedakarlık ortaya koydu. Gayret gösterdiler. Ben huzurlarınızda onlara çok teşekkür ediyorum." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete