SPOR

ENGELLİ BASKETÇİLER, YENİ SEZONA HAZIR

ENGELLİ BASKETÇİLER, YENİ SEZONA HAZIR

ENGELLİ BASKETÇİLER, YENİ SEZONA HAZIR
17-11-2014 19:39
Google News

2006 yılından bu yana faaliyetlerini yürüten Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2014–2015 sezonu hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 15 Kasımda başlayan ligde ilk haftayı bay olarak geçirdi.

15 Kasım’da start alan yeni sezon ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya “2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde bu yıl da şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Sezonun ilk haftasını bay olarak geçirdik bu hafta oynayacağımız Van Bedensel Engelliler Maçı mali kurul nedeniyle ertelendi. Biz de bu süreyi sezon hazırlıkları kapsamında hocamızın gözetiminde sürdürüyoruz” dedi.

SPORCULAR İSTEKLİ

Batman Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü Abdullah Bayram da “Ekim ayın başından bu yana yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımın çalışmalarda istekli ve bu beni sevindiriyor” açıklamasını yaptı.  

D Grubunda Batman Engelliler Basketbol Takımı, Diyarbakır Büyükşehir, Van Bedensel Engelliler, Diyarbakır Bedensel Engelliler, Mardin Kızıltepe Engelliler Gücü, Hakkâri Sümbül Engelliler ve Muş Sevgi Engelliler takımları yer alıyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?