GÜNDEM

ENGELLİ MELEKLER, GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engellileri Günü nedeniyle engellilere yönelik kutlama programı düzenlendi.

ENGELLİ MELEKLER, GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
03-12-2015 19:35
Google News

Kültür Merkezinde düzenlenen programda Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler gönüllerince eğlendi. Öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi, cici kızlar gösterisi, yeşil ördek gösterisi, cüce show oyunu, sema gösterisi, step gösterisi ve “bu ne dünya kardeşim” isimli gösteri sahnelendi. Sema gösterisi salondakiler tarafından beğeniyle izlenirken, öğrencilerin şarkı söylemesi ise uzun süre alkışlandı.

“ÖĞRENCİLER, AYLARDIR ÇALIŞIYORDU”

Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Veysi Aksoy, bu tür programların öğrencilere fayda sağladığını belirterek, öğrencilerinin başarılı çalışmalar yaptığını kaydetti. Okullarında 110 engelli öğrencinin bulunduğunu belirten Aksoy, kentte bu anlamda faaliyet gösteren okulların açılması gerektiğini söyledi. Öğrencilerin aylar öncesinden bu gösterilere hazırlık yaptığını belirten Aksoy, bu etkinliklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete