SPOR

ENGELLİLER’DEN KAMUOYUNA AÇIK MEKTUP

ENGELLİLER’DEN KAMUOYUNA AÇIK MEKTUP

ENGELLİLER’DEN KAMUOYUNA AÇIK MEKTUP
26-12-2019 20:58
Google News

Yoğun bir tempo

İnanılmaz fedakârlık

Ve yarım sezon yoğun sıkıntılar sonrası son maçta galip ayrılarak birazcıkta olsa manevi bir rahatlık.

Sevgili Batman’lılar

Sevgili İdareciler

Sevgili Yöneticiler

Sevgili Basın yayın kuruluşları

Spor sadece Futbol değildir.

Vali bey Petrolspor’umuza bir güzellik yapmış diye şehrin diğer dinamiklerini de göz ardı edilmemesi gerek.

Petrolspor bir gerçeğimiz bir vazgeçilmemizdir.

İnancımızı koruyoruz.

Batman’da Batman valimizin desteği ile sporun her dalında şaha kalkacaktır.

Batman Engelliler Tekerlekli sandalye basketbol takımı 13 yıldır Türkiye Bedensel Engelliler Spor federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginde yer alan ve Batman’ı; KKTC, Antalya, İstanbul, İzmir, Bursa, Samsun, Konya, Aksaray, Gaziantep ve Yalova gibi illerde temsil etmekte ve Türkiye arenasında var olma mücadelesini vermektedir. Batman’ın tanıtımına katkıda bulunuyoruz. Maddi manevi sıkıntılar yaşamaktayız. Bu sıkıntılara çare olacak duyarlı adaletli gönlümüze dokunacak insanların var olduğuna inanıyoruz. Bu zor ligde tutunmak istiyoruz.

Borçlandık, yeme-içmede kısıtlama yaptık. Ligde tutunmak için saatlerce yolculuk yapıp günü birlik maçlara çıktık. Sporculara hiç bir ödeme yapamadık. Çok zor şartlarda ve sıkıntılarla ligin ilk yarısını bitirdik.

İlk yarıyı bitirirken takımımıza maddi destek veren;

Batman Valimiz Sayın Hulusi Şahin ve İl Özel İdaresine, 12 Yıldır (2007-2019) kesintisiz reklam sponsorumuz olan TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Mehmet Şafi Özperk beye teşekkür ederiz.

19 Ocak 2020’de başlayacak 2.devre için il idarecilerine sesleniyoruz. Bizlerde bu toplumun göz ardı edilemez bir gerçeğiyiz. BİZLER SPOR YAPMAK İSTİYORUZ. Takımımız sahipsiz kalmasın. Çok astronomik rakamlar harcanmıyor. Bizim sesimizin de duyulmasını istiyoruz.

Ayrıca manevi desteğini esirgemeyen gönül dostlarımıza, taraftarlarımıza bizlere ses olan basın ve basının değerli emekçilerine çok teşekkür ederiz.

Batman Engelliler Spor Kulübü Yönetimi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete