GÜNDEM

ENGELLİLER DERNEĞİ İKİNCİ KEZ SOYULDU…

Şirinevler Mahallesi’nde bulunan Engelli Hakları Derneği, hırsızlar tarafından soyuldu.

ENGELLİLER DERNEĞİ İKİNCİ KEZ SOYULDU…
23-06-2017 21:45
Google News

AYETLERİN YAZILI OLDUĞU TABLOYU YERE ATIP BASMIŞLAR!

Saat 06.00 sıralarında derneğin alet hırdavat odasındaki pencerenin demirliklerini kırarak içeri giren hırsızlar, dernek ofisinde bulunan bilgisayar ve televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi aradı. Dernek Başkanı Mustafa Yeşil “Bundan önce de derneğimiz soyulmuş, maddi zarara uğramıştık. Derneğimize ait bilgisayar, televizyon, yazıcı ve uydu alıcı gibi ne kadar değerli eşyamız varsa şimdi tekrardan çalınmış. Hırsızlar, duvarda asılı duran, ayet yazılı tabloyu yere atarak basmış. Ramazan Ayında ve kadir Gecesinde bunu yapanlar din, vicdan ve değer yoksunu zavallı yaratıklardır” dedi.

O BİLGİSAYARI VALİ HEDİYE ETMİŞTİ

Çalınan bilgisayarın, Vali Ahmet Deniz’in hediyesi olduğunu belirten Yeşil “Daha önce dernek ofisi soyulduğunda Valimiz Ahmet Deniz, derneğimize yeni bir bilgisayar hediye etmişti. Şimdi o da çalındı. Bilgisayar olmadan derneğin işlevi kalmıyor” dedi.

DERNEĞİN BİTİŞİĞİNDEKİ KOMŞU DA MAĞDUR

Dernek binasının soyulduğu gün, bitişikte bulunan evin de soyulduğu öğrenildi. Antika eşyalarının çalındığını söyleyen Ev Sahibi Melike Çığır “Kiracılarımız, 1 hafta önce evden çıkmıştı. Gelip eşyalarını alacaklarını söylediler. Depodaki bakır tencere takımı, bakır karyola ve antik eşyalarımız çalınmış. Artık hırsızların önüne geçemiyoruz. Pencerelere demir parmaklık bile taktırdık ama fayda etmedi. Vicdanı sakat, yüreği sakat ve aklı sakat bu insanların bir an önce yakalanmasını istiyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete