SPOR

ENGELLİLER, DİYARBAKIR’DAN LİDER DÖNDÜ

ENGELLİLER, DİYARBAKIR’DAN LİDER DÖNDÜ

ENGELLİLER, DİYARBAKIR’DAN LİDER DÖNDÜ
31-12-2014 18:15
Google News

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, komşu il takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü Takımını deplasmanda 37–56 yendi.

Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonun dördüncü maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. Maçın başlama düdüğüyle rakibi karşısında maçın kontrolünü ele geçiren Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı toplu atak ve birebir savunmayla rakibine adeta nefes aldırmadı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, alınan galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada “Rakibimizi yenmek için Diyarbakır’a gitmiştik. Maç boyunca sporcu arkadaşlarım yüreklerini sahaya koyarak iyi bir mücadele sergilediler ve rakibimizi kendi evinde 37–56 yenerek ligde 4’te 4 yaparak şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde ettik ve grubumuzda liderlik koltuğuna namağlup takım olarak oturduk. Bu galibiyeti başta ulaşımda bize destek veren Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Batman Valiliği’ne, İl Özel İdaresine, Batman Belediyesine, Tüpraş Rafineri Müdürlüğüne ve taraftarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Kaya, Pazar günü saat 11.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonunda komşu il takımı Diyarbakır Bedensel Engelliler Takımını konuk edeceklerini, karşılaşmaya bütün Batmanlıları davet ettiklerini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete