SPOR

Engellilere destek için tribündeydik

Batman Sonsöz Gazetesi, 10–16 Mayıs Engelliler Haftası’nda okur ve takipçilerini Batman Engelliler Spor Kulübü ile Tuzla Engelliler Spor Kulübü’nün maçına davet etti. Etkinlikle renkli görüntüler oluştu.

Engellilere destek için tribündeydik
16-05-2022 16:53
16-05-2022 16:54
BATMAN
Google News

PARTİLERDEN VE GENÇ TARAFTARLARDAN DESTEK GECİKMEDİ

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya ve Engelli Hakları Aktivisti Alican Atak, 10–16 Mayıs Engelliler Haftası Özel Yayınında Batman Sonsöz WEB TV’nin canlı yayın konuğu oldu. Başkan Kaya, Sonsöz İzleyicilerini 15 Mayıs Pazar Günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda Tuzla Engelliler Takımı karşısında oynayacakları maça davet etti.

BELEDİYE, OTOBÜS TAHSİS ETTİ

Gazetemiz Sonsöz, çağrıya kulak vererek Pazar Sabahı okurlarını maça götürdü. Belediye Otobüsüyle 19 Mayıs Spor Salonuna gelen kalabalık grup, tezahüratlarla salona giriş yaptı.

İKİ TAKIMA DESTEK VERDİK

Deva Partisi Yöneticileri, AK Parti Kadın Kolları Yöneticileri, CHP Gençlik Kolları Üyeleri, Yarasalar Taraftar Grubu ve Petrolkent Gençlik Grubu, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sağlık Mahallesi Muhtarı ve Mahalle Sakinleri ile bazı okullardan oluşan kalabalık kitle, maç süresince iki takıma tezahüratlarda bulunarak centilmenlik örneği sergiledi.

ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLDU

Berabere sonuçlanan karşılaşmada 10 dakika uzatmaya gidildi. Uzatmalarda karşı takımın atak 2 puan farkı ile galip gelirken, tribünlerde heyecan doruğa ulaştı. Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan ve maçı izlemeye ailesiyle birlikte gelen Yazarımız Recep Kavuş, sadece önemli gün ve haftalarda değil, her zaman engellilere yönelik farkındalık çalışmaları düzenlediklerini hatırlattı. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete