GÜNDEM

ENGELLİLERE SINIRSIZ ÜCRETSİZ BİNİŞ FIRSATI

Batman’da Bir Kalp Bin Umut Platformu ile Nas Lunapark arasındaki anlaşma gereği engelli bireyler, lunaparktaki oyun gruplarını ücretsiz kullanmaya başladı. Uygulama kapsamında engellilere dağıtılan ücretsiz biniş kartlarının, sınırsız geçerli olduğu açıklandı.

ENGELLİLERE SINIRSIZ ÜCRETSİZ BİNİŞ FIRSATI
06-09-2019 17:27
Google News

 

SURİYELİ EVİN’İN SEVİNCİ, GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Eski Havaalanı Kavşağında bulunan Nas Lunapark, kentteki engelli bireylere bundan böyle ücretsiz hizmet verecek. Suriye’deki evlerine bomba düşmesi sonucu tüm vücudu yanan 7 yaşındaki Evin şahsında tüm engelli bireylere sınırsız sürede geçerli olacak ücretsiz biniş kartları dağıtıldı. Bir Kalp Bin Umut Platformu Temsilcisi Veysi Mercimekçi, projelerine verdiği destekten dolayı Nas Lunapark Sahibi Necdet Nasıroğlu’na teşekkür etti. 
ENGELLİLER, KART YARDIMI İLE LUNAPARKI ÜCRETSİZ KULLANACAK
Evini ücretsiz biniş kartını teslim eden Nasıroğlu “Daha önce de sosyal sorumluluk projesine katkımız olsun diye başarılı öğrencilere ücretsiz lunaparkın kapılarını açmıştık. Bu kez engelli kardeşlerimizi ücretsiz ağırladık. Bu kampanya işletmemiz var olduğu sürece geçerli olacak. Engelli kardeşimiz lunaparka geldiği andan itibaren biz kendilerine kart vereceğiz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete