SPOR

Engellileri Petrolspor tribünlerine taşıdık

2. Lig Temsilcimiz Petrolspor, Sivas Belediyespor ile karşılaşırken kendi sahasında en büyük desteği engelli bireylerden aldı.

Engellileri Petrolspor tribünlerine taşıdık
03-10-2022 08:19
03-10-2022 08:21
Google News

GAZETEMİZ, ENGELLİLERİ TRİBÜNE TAŞIDI

Gazetemiz Sonsöz, engelli bireyleri Petrolspor- Sivas Belediyespor maçına davet etti. Aktif Engelliler Derneği Başkanı Burhan Tunç ve Üyeleri, gazetemizin çağrısı üzerine maça geldi. Muhabirimiz Bayram Ayhan, maç etkinliğinde engelli bireylere eşlik etti. Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün tahsis ettiği otobüsle şehir stadına gelen ve engelli tribününe yerleşen tekerlekli sandalyeli bireyler, 90 dakika boyunca takıma destek verdi.

ENGELSİZ STAD İSTİYORLAR

Maçıı izlemek için stada gelen Batman Aktif Engelliler Derneği Üyeleri, kale arkasında bulunan engelsiz tribündeki yerlerini aldı. Tel örgüler yüzünden maçı gönüllerince izleyemediklerini belirten Kulüp Başkanı Burhan Tunç “Batman’da Petrolspor sevdalısı bir kulübümüz var. Kendi sahamızdaki tüm maçlarına geliyoruz. Bugün de Sonsöz’ün aracılığı ile stattaki yerimizi aldık. Engelli bireylere duyarlılığından  ötürü Sonsöz Ekibine teşekkür ediyoruz. Yetkililerden ricamız, engellilere özel bir yer ayarlanmasıdır. Tel örgülerin arkasında maç izlemek istemiyoruz artık” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete