SPOR

ENGELLİLERİN MAÇINDA “DOSTLUK” KAZANDI

Batman’ı 1. Lig Ampute Futbol Liginde temsil eden Yaşam Boyu Engelliler Derneği Spor Kulübü, rakibini en iyi şekilde ağırladı.

ENGELLİLERİN MAÇINDA “DOSTLUK” KAZANDI
23-11-2015 20:29
Google News

Dostluk rüzgârının estiği müsabakayı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Kardeş, Futsal İl Temsilcisi Osman Seyrek, Bursagücü Kulüp Başkanı Faruk Kuzu, Yaşam Boyu Engelliler Kulüp Başkanı Vedat Çoban, Tesis Amiri Hıdır İçge ve çok sayıda taraftar izledi.

“BATMAN, BARIŞ KENTİDİR”

Batman’a çekinerek geldiklerini ancak burada gördükleri ortamdan çok etkilendiklerini söyleyen Bursagücü Kulüp Başkanı Faruk Kuzu “Birçok kulüp bizim buraya gelmemizin sıkıntı olacağını söyledi. Ancak, biz her şeye rağmen Batman ekibinin daveti üzerine geldik. Burada insanlığı, barışı, kardeşliği ve huzuru gördüm. Ben, yönetimim, teknik kadro ve futbolcularımız buradan duygulu bir şekilde ayrılıyoruz. Bursa’da Batman’ı ve insanlarını anlatacağız” dedi. Batman Ampute Futbol Takımı ve Dernek Başkanı Vedat Çoban ise, hedeflerinin futbol diliyle Batman’ı tüm Türkiye’ye anlatmak olduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete