GÜNDEM

Engelsiz etkinlik…

Gazetemiz Sonsöz, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle Petrol City AVM’de etkinlik düzenledi.

Engelsiz etkinlik…
04-12-2022 13:04
04-12-2022 13:07
Google News

ENGELLİLER, ETKİNLİĞE AİLELERİYLE BİRLİKTE KATILDI

Petrol City AVM, Kızılay Engelsiz Yaşam, Batman Terapi Rehabilitasyon Merkezi, Batman Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon, Aile Danışma Merkezi ve Down Sendromlu Melekler Derneği’nin etkinliğine Sonsöz de ortaklık etti.

ENGELLİLER, ARBANE ŞOVLA EĞLENDİ

Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Adem Taşkın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen’in de katıldığı etkinlikte BART sanatçıları Jale Ekinci ve Öğrencileri arbane şovu sundu. Konuklar arbane dinletileri eşliğinde halaylar çekti.

PALYAÇOLAR EŞLİĞİNDE DANS…

Programda engelli bireyler için eğlence gösterileri yapıldı. Konuklar, palyaço eşliğinde dans etti.

ÜCRETSİZ SİNEMA KEYFİ…

Petrol City AVM tarafından engelli bireylere ücretsiz sinema bileti dağıtıldı. 400 kişilik sinema biletini alan engelli bireyler, kendilerine tahsis edilen salonda sinema filmi izledi. AVM Pazarlama Müdürü Nesrin Dal, etkinliğe katkı sunan ve katılan herkese teşekkür etti.

“AMACIMIZ ENGELSİZ BİR ŞEHİR…”

Genel Yayın Yönetmenimiz Hatice Türkan, her yıl 3 Aralık’ta engelli bireylere özel etkinlikler düzenleyerek toplumda farkındalık oluşturmak istediklerini ve engelli bireylerin önüne konulan engellerin ortadan kaldırılması için ellerini taşın altına koyduklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete