GÜNDEM

“ENGELSİZ YÜREKLER” HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

“ENGELSİZ YÜREKLER” HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

“ENGELSİZ YÜREKLER” HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
01-10-2014 22:41
Google News

Batman Üniversitesi tarafından yürütülen ve Batman Valiliğince desteklenen koordinatörlüğünü Araştırma Görevlisi Betül Çoşkun’un yapmış olduğu Sosyal Destek Programı  (SODES) kapsamında 6 aydır süren “Engelsiz Yürekler Kültür ve Sanat Merkezi Projesi” kapanışını düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi. 

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen kapanış programına Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Batman Vali Yardımcısı Şener Çağlar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Direk’in yanı sıra bazı il yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Uluçam, engelleri kaldırmak ve engelsiz bir yaşam için projeye destek verdiklerini söyledi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen proje kapsamında çeşitli atölye gruplarında eğitim alan engelli gençler, tiyatro ve tekvando gösterisinin yanı sıra müzik resitaliyle salondakilere keyifli anlar yaşattı. El sanatları ve resim sergisi sonrası program kokteyl ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete