SPOR

ENGİN KARAMAN TAKIMDAN UMUTLU!

Petrolspor AS. Kulübü 2. Başkanı Engin Karaman, takımın, 3. Lig'in ilk 4 haftasında ortaya koyduğu performansla, iyi yolda olduğu sinyali verdiğini ifade etti.

ENGİN KARAMAN TAKIMDAN UMUTLU!
27-09-2016 21:26
Google News

Son dakikada yedikleri golle Bodrumspor’a 1-0 mağlup olmalarının morallerini bozmadıklarını belirten 2. Başkan Engin Karaman, gazetemize yaptığı açıklamada,

Petrolspor’un bu sezon geride kalan 4 maçlık bölümünde, 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberliğinin bulunduğunu anımsattı.

- PAZARSPOR MAÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK

Sonuçtan ziyade ortaya konulan futbolun ve verilen mücadelenin ileriki haftalar için umut vaat ettiğini belirten 2. Başkan Karaman, “Takımımız ligin ilk 4 haftasında ortaya koyduğu futbolla iyi yolda olduğunun sinyali verdi. Bu hafta sonu deplasmanda oyacağımız Pazarspor maçı bizim çıkış maçımız olacak. Allah sakatlık, kaza ve bela vermesin. Yolumuzun açık olduğuna inancımız tam" diye konuştu.

‘GÜÇLÜ KADROMUZ VAR’

Sezon başında transfere geç başlamalarına rağmen iyi bir ekip kurduklarını belirten 2. Başkan Karaman, “Sakatlıkları devam eden Cem ve Veli’nin iyileşmeleri durumunda takımımız daha da güçlenecek. Taraftarlarımız merak etmesinler mevcut kadromuzla bu sezon başarıyı yakalayacağız.” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete