GÜNDEM

ENSAR VAKFI, PROJELERİNİ TANITTI

ENSAR VAKFI, PROJELERİNİ TANITTI

ENSAR VAKFI, PROJELERİNİ TANITTI
09-11-2014 18:43
Google News

1979 yılında İstanbul Merkezli olarak kurulan Ensar Vakfı, Batman’da açtığı şubesiyle İmam-Hatip ve İlahiyat öğrencileri ile mezunlarına hizmet veriyor.

YGS-LYS, KPSS, Arapça, Kur’an-ı Kerim Kurslarını veren Vakıf, ayrıca öğrencilere yönelik yurtiçi geziler düzenliyor ve ihtiyaç sahibi öğrencilere imkanlar dahilinde burs veriyor.

EĞİTİM VE KÜLTÜR EVİ PROJESİ BAŞLATIYOR

Ensar Vakfı Batman Şubesi, 2014 Yılı Gençlik Projeleri Destek Projeleri Kapsamında “Batman Ensar Eğitim ve Kültür Evi” Projesine imza attı. Projenin tanıtım toplantısı Pazar günü Mado Cafe’de yapıldı. Tanıtım toplantısına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Müftü Hasan Çağlar, Diyanet Vakfı Başkanı Mehdi Arı, Memur Sen Başkanı Mehmet Ergin, Gençlik Spor İl Müdürü Halil Çöl, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Eski Baro Başkanı Yusuf Tanrıseven, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Tileği ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. projenin tanıtımının yapıldığı toplantıda, “Batman Ensar Eğitim ve Kültür Evi” projesinin önemine dikkat çekildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete