SPOR

ERBAASPOR’DAN PETROLSPOR’A TEŞEKKÜR

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, Erbaaspor’u konuk ederken, karşılaşmaya maçın skorundan ziyade Batmanlı Sporseverler damga vurdu.

ERBAASPOR’DAN PETROLSPOR’A TEŞEKKÜR
30-10-2017 16:56
Google News

BATMANLI SPORSEVERLER MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTERDİ
Ligin 10. haftasında kendi sahasında Tokat temsilcisi Erbaaspor’u konuk eden Petrolspor, sahadan 2–2 sokarla ayrılırken her iki takımda birer puanla yetindi. Karşılaşmada, Batmanlı Sporseverlerin konuk takıma gösterdiği misafirperverlik ön plana çıktı. Maç öncesi Batmanlı Sporseverlerin “Burası Batman, Burada Küfür Yok” ve “Erbaaspor Konuğumuzdur” sloganları, rakip takım oyuncuları üstünde etki bıraktı. 


PETROLSPOR’A VE MUHABİRİMİZE TEŞEKKÜR 
Sosyal medya aracılığıyla Temsilcimiz Petrolspor’a ve maçı takip eden muhabirimiz Umut Ayaz’a teşekkür eden Erbaaspor Yönetimi, “Teşekkürler Batman Petrolspor yönetimi, futbolcuları ve Batmanlı futbol severler. Fotoğrafı çeken Umut Ayaz kardeşimize de teşekkür ederiz” dedi.


BİR TEŞEKKÜR DE DENİZLİSPORLU TARAFLARDAN 
Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında Fair-Play’den ödün vermeyen Kırmızı-Beyazlı Temsilcimize bir teşekkür de Denizlisporlu Taraftarlardan geldi. Sosyal medya üzerinden “Denizli 57 Gençlik” fan sayfası oluşturan Denizlisporlu Taraftarlar, “Adamlık görsün büyütülmüş takımlar!” ve “Adamsın Batman Petrolspor” etiketiyle Petrolspor’a teşekkür etti. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete