SPOR

ERDAL ALPASLAN, HATA İSTEMİYOR!

ERDAL ALPASLAN, HATA İSTEMİYOR!

ERDAL ALPASLAN, HATA İSTEMİYOR!
18-11-2014 21:09
Google News

Geçen hafta kendi evinde lider Darıca Gençlerbirliği 1-0 önde iken son dakikada yenilen golle 2 puan kaptıran Petrolspor teknik direktörü Erdal Alpaslan, basit hatalar yapmamaları konusunda futbolcularını uyardı.

Petrolspor, bu hafta karşılaşacağı Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına TPAO tesislerinde devam ediyor.

Gaziosmanpaşa karşısında galibiyet almak için işi sıkı tuttukları belirten Teknik Direktör Erdal Alpaslan, "Son maçımızda lider Darıca Gençlerbirliği karşında 1-0 önde iken, çok basit hatalar ile 2 puanı kaçırdık. Benzer hataları bir daha istemiyorum. Bu konuda, futbolcularıma  gereken ikazlarda da bulunuyorum. Darıca maçından çok dersler çıkardık. Gaziosmanpaşa’ya karşı daha dikkatli olacağız" dedi.

"HEM SİZ, HEM TAKIM KAZANSIN"

Alpaslan, futbolcularıyla yaptığı konuşmada, Ligin ilk yarısının son maçlarını oynayacaklarını, Futbolcuların kendilerine iyi bakmaları konusunda uyardı.  Alpaslan futbolcular ile yaptığı konuşmada, “İklim değişti. Bundan böyle maçlarda ayakta kalan takımlar, kazançlı çıkar. Böyle güzel bir ortamda ve takımda yer alıyorsunuz. Bunun kıymetini bilin. Gördüğüm kadarıyla takımda arkadaşlık en üst düzeyde. Kaliteli insanlarsınız. Maçlarda birbirinizin meziyetlerinden faydalanın ki, hem siz hem takım kazansın" diye ikazlarda bulundu.

Kart cezalısı Can Morgül ve Cihan İlkme ile sakat olan Emre Yüce dışında bir eksiğin bulunmadığını belirten Teknik sorumlu Alpaslan, kadroya girecek futbolcuların sahada istenilene vereceğine inandığını belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?