SPOR

ERDAL ALPASLAN İSTİFA ETTİ!...

Sezonun 6. haftasında Mehmet Şahan’dan boşalan göreve getirilen teknik direktör M. Erdal Alpaslan görevinden istifa etti.

ERDAL ALPASLAN İSTİFA ETTİ!...
07-04-2015 17:31
Google News

Teknik direktör Erdal Alpaslan ile birlikte yardımcı antrenörler Tayfun Kalafat, Adem Beşli ve Kerem Satılmış’ta istifa dilekçelerini yönetim kuruluna sundular. 2. Başkan Hayrettin Gülmez başkanlığında toplanan Petrolspor yönetim kurulu, teknik heyetin istifasını kabul edip, boşalan göreve Cengizhan Köksal’ı görevlendirdiler. Petrolspor, ligde kalan 4 maçına Teknik sorumlu olarak Cengizhan Köksal nezaretinde çıkacak.

4 MAÇ KALDI

Petrolspor bu hafta sonu Gaziosmanpaşa deplasmanına çıkacak. Daha sonra Çorum Belediyespor ile sahasında karşılaşacak. Bursa Nilüferspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırmızı-beyazlı ekip, son maçını sahasında Kılızcabölükspor ile oynayacak.  Petrolspor Sebatspor’un ligden çekilmesi nedeniyle ligin son maçını oynamadan 3 puan alacak.

GÜLMEZ’DEN TEŞEKKÜR

Teknik direktörlük görevinden istifa eden Erdal Alpaslan’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden 2. başkan Hayrettin Gülmez, “Sezon başındaki hedefimizi yakalamak için Erdal hocamız ile başta iyi bir ivme yakalamamıza rağmen, daha sonra başarısız sonuçlar alarak iddiamızdan uzaklaştık. Erdal hoca ve ekibine kendi istekleri ile istifa ettiler. Petrolspor’a verdiği hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” Dedi.

GENÇLERE ŞANS VERİLECEK

Teknik direktör Erdal Alpaslan’ın istifasından sonra göreve getirilen Cengizhan Köksal kalan 4 maçta genç ağırlıklı bir kadroyu sahaya süreceğini belirtti. Köksal gazetemize yaptığı açıklamada, “son 4 maçımızda daha önce kadroya giremeyen futbolculara forma şansı vereceğiz. Kalan 4 maçımızda prestij mücadelesi vereceğiz. Petrolspor’u iyi yerlere getirmek benim için bir onurdur.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete