SİYASET

Erdoğan, Batman’da konuştu; “Dicle gibi size sevdalıyız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine 4 gün kala Batman’a geldi. AK Parti tarafından düzenlenen mitingde Batmanlılara seslenen Erdoğan, DEM ve CHP’ye yüklendi.

Erdoğan, Batman’da konuştu; “Dicle gibi size sevdalıyız”
27-03-2024 17:52
27-03-2024 17:55
BATMAN
Google News

MİTİNG ALANINDA 50 BİN KİŞİYE HİTAP ETTİ

Erdoğan “Meydana gelmeden önce sorun dedim katılım ne kadar? 50 bin dediler… Meydanlara sığmayan sevdanız için her birinize teşekkür ediyoruz. Mevla aramızdaki muhabbeti daim eylesin diyorum... Biz Batman’a kara sevdalıyız” dedi.

"MEHMET ŞİMŞEK'E İTİMADIMIZ TAM"

Erdoğan “Emeklilerimizin sıkıntılarının farkındayız. Yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi programının olumlu yansımalarını daha net göreceğiz. Mehmet Şimşek'e itimadımız tam. İlk defa bizim getirdiğimiz bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gittik. İkramiyeleri 2 Nisan'dan itibaren hesaplara yatırıyoruz. Enflasyon düştükçe ve depremle ilgili yükümüz azaldıkça, bütçede elimiz biraz daha rahatlayacak. Muhalefet yalanlarla emeklilerimizi bize karşı kışkırtıyor” dedi.

6'LI MASADAN ESER YOK

Erdoğan “Cumhur İttifakı yoluna kararlı şekilde devam ederken, 6'lı masadan eser yok. Milletimizin verilmiş sadakası varmış. Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birini atlattık. İktidara giden yolu terör örgütü desteğinde arayanlara, gittikleri yolun çıkmaz sokak olduğunu gösterdik. 81 vilayetimizin hepsi kazandı. Millete ballandırarak atlattıkları ittifakın ve adayının çürük olduğu çıktı. 6'lı masa dediler şu anda hiçbiri parlamentoda değil. Altılı masanın yerinde yeller esiyor. Birbirlerine yaptıkları kumpasları gördükçe onlar adına hicap duyuyoruz. Tapulu mülkü olarak gördükleri seçmenlerinin iradesini sağa sola peşkeş çektiler. Aynı nobranlığı bu seçimde de sürdürüyorlar. DEM'li bir avuç komprador dışında kimsenin ne olup bittiğinden haberi yok. Bizim belirlediğimiz adaylara gidip tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler. Verdiler mi? Vermediler. Türkiye'nin bu işportacı siyaset anlayışından kurtulmasına vesile olmasını diliyorum. Sizden diğer vilayetlerdeki Batmanlı kardeşlerimizi aramanızı ve bu hakikatleri onlara da anlatmanızı istiyorum. Kızan varsa teskin edeceğiz. Bir şekilde herkesin sandığa gitmesini sağlayacağız. Kazanma ihtimali olmayanlara oy vererek oylarını ziyan etmemelerin, gerektiğini anlatacağız” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete