SİYASET

“Erdoğan’ın kapı gibi arkasındayız”

Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Adem Yurdagül ve Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Cemil Yavuz Aksu'dan oluşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Heyeti, adım adım 2023 köyüm benim sohbetleri kapsamında Batman'daki köyleri gezdi.

 “Erdoğan’ın kapı gibi arkasındayız”
14-10-2022 14:52
14-10-2022 17:32
BATMAN
Google News

 “MİLLETİN DEĞERLERİYLE BARIŞIK BİR SİYASİ PARTİYİZ”

Batman İl Başkanı Kerem Demir ve Batman Merkez İlçe Başkanı Arif Çetin’in eşlik ettiği heyet, köylerde vatandaşların taleplerini dinledi. Mersin Milletvekili Baki Şimşek “Vatandaşlarımızla buluşmaya, Türkiye'nin ve dünyanın içerisinde bulunduğu sorunları paylaşmaya, cumhur ittifakı olarak da neler yaptığımızı, bundan sonra neler yapacağımızı anlatmak için buralardayız. Türkiye'nin Kuzey Irak'ta, Suriye'de, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı Harekâtlarını, 46 yıldır kapalı olan Kıbrıs Maraşını Türk Milletine açmayı, mavi vatanda şanlı bir mücadele vermeyi, birilerinin müze olsun demesine rağmen Ayasofya'nın yeniden Türk İslam âleminin ibadetine açmayı başarmıştır.

Cumhur İttifakı 30 yıllık Karabağ'daki Ermeni işgaline son vermiştir. Cumhur İttifakı, birilerinin biz Akdeniz'de gaz ararken orada ne arıyorsunuz, denizin bu kadar derininden gaz mı çıkartılır derken Karadeniz'in binlerce metre derinliğinde gaz çıkarmıştır. Kararımız nettir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kim ne derse desin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Amerika'ya, İsrail'e, Rusya'ya yem etmeyeceğiz. Kapı gibi arkasındayız. Oy uğruna siyaset yapmıyoruz. Ülkenin geleceği adına siyaset yapıyoruz. Milletin değerleriyle barışık bir siyasi partiyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete