YAŞAM

ERİKLİ AİLESİ EV SAHİBİ OLDU

Bir Kalp Bin Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Batman’ın Kozluk İlçesi’nde harabe bir evde yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahibi aileye ev aldı.

ERİKLİ AİLESİ EV SAHİBİ OLDU
27-09-2021 08:46
27-09-2021 13:47
BATMAN
Google News

BİRLİKTE BAŞARDIK

Kozluk’un Yapaklı Köyü’nde 27 yıldır duvarları çatlamış halde olan evde yaşam mücadelesi veren Erikli Ailesi’nin imdadına Bir Kalp Bin Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği koştu. Aileye yeni ev alan gönüllüler, yeni mobilyalarla döşedikleri evi, aileye teslim etti. Dernek Sözcüsü Ceylan Günaydın “6 ay önce bu ailemizin sesini duyduk. Evin çatlayan duvarlarına sıva yapmaktan yorulan annemiz, 4 yetim yavrusuyla bu evde yaşıyordu. Gerekli izinleri aldık, ailenin yeni bir eve kavuşması için başlattığımız kampanyamıza yurtiçi ve yurtdışından yoğun destek geldi. Paranın toplanmasıyla birlikte aileye ev alındı. Tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Erikli Ailesi “Bu ev sadece benim değil 4 kızımın hayaliydi ve bu hayali gerçekleştirmemizde bizlere vesile olan yardım eden binlerce insan var. Rüyada gibiyim. Bir yuvanın sıcaklığı kadar güzel bir şey yok. Çocuklarımla temiz ve güvende hissediyorum.  Allah herkesten razı olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete