GÜNDEM

Erkan Şenses, yeniden aday…

Nisan 2021 tarihinde yapılan Batman Barosu Seçimlerinde Başkan olarak seçilen Av. Erken Şenses, Ekim Ayında yapılacak seçimlerde de aday olacağını duyurdu.

Erkan Şenses, yeniden aday…
03-07-2022 08:54
03-07-2022 08:55
BATMAN
Google News

SEÇİMLER GECİKMELİ YAPILDIĞI İÇİN GÖREV SÜRESİ KISALDI

Pandemi nedeniyle Nisan 2021’de gecikmeli olarak yapılan Batman Barosu Seçimlerinde Başkan olarak seçilen ve seçimler gecikmeli yapıldığı için görev süresi kısalan Av. Erkan Şenses, Ekim 2022’de yapılacak olan olağan kurulda da adaylığını açıkladı.

“1 YIL 3 AYLIK SÜREÇTE YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Adaylığını sosyal medya ortamında duyuran Şenses “10-11 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Batman Barosu 16. Olağan Genel Kurulu'nda sizlerin teveccühüyle Baro Başkanlığı'na seçildim. Görevde olduğumuz 1 yıl 3 aylık süreçte yönetim kurulumuzla birlikte mesleğimize ve meslektaşımıza yönelik hak ihlalleriyle insan hakları ihlallerinin karşısında durduk. İdarenin mesleğimizin alanını daraltan işlemlerine karşı ve yurttaşlarımızın barışçıl toplanma hakkını kısıtlayan işlemlerine karşı dava açma yoluna gittik. Meslektaşlarımızın çalışma koşullarını düzeltme ve rahatlatma çabasından bir gün olsun vazgeçmedik. Batman Barosu'nun 31 yıllık tarihine ve geleneğine yaraşır bir dönem geçirdik. Kısa görev süremiz boyunca yürüttüğümüz faaliyetleri devam ettirmek, mesleğe ve meslektaşımıza yönelik artarak devam eden hak ihlallerine karşı mücadeleyi büyütmek, temel hak ve özgürlüklerden herkesin ayrımsız bir biçimde yararlanmasını sağlamak amacıyla Ekim 2022'de yapılacak 17. Olağan Genel Kurul'da yeniden Baro Başkanlığı'na adayım” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete