SPOR

ERKEN, ‘İŞİMİZ ÇOK ZOR AMA BAŞARACAĞIZ.”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Petrolspor’da Sportif direktör İlhan Erken, yeni sezonla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ERKEN, ‘İŞİMİZ ÇOK ZOR AMA BAŞARACAĞIZ.”
07-08-2019 17:20
Google News

 

Sezon öncesi kamp çalışmalarını Bolu Gerede Esentepe’de yapan Petrolspor’da sportif direktör İlhan Erken, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, kulübün acil olarak paraya ihtiyacının olduğunu kaydetti. 
“BİZİ HEDEFE GÖTÜRECEK FUTBOLCULAR İLE ÇALIŞACAĞIZ.”
Yeni sezonla ilgili konulan hedefe ulaşılabilmesi adına transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğüne değinen İlhan Erken, “Teknik Direktörümüz Orhan Kapucu nezaretinde çalışmalarımız sürüyor. Kamp dönemi içerisinde 40-50 civarında da futbolcu sirkülasyonu oldu. Bizi hedefe götürecek futbolcularla yola çıkmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşabilme açısından transfer çalışmalarımızı titiz şekilde yürütüyoruz. Kampın son gününe kadar transferi noktalamak istiyoruz. Gidecek ya da kalacak futbolcuların yanında eksiklerimizi iyi biliyoruz.” Şeklinde konuştu. 
“ŞEHRİN TAKIMA SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”
İlhan Erken, mali tabloyla ilgili de açıklamalarda bulunurken, futbolcu peşinatları ve kamp masrafları dahil bu takıma acil olarak 500 bin lira gibi bir rakama ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı. Takımın hedefine ulaşabilmesi için şehrin desteğine ihtiyaçlarının olduğuna değinen Erken, “Kulübün mali tablosu kötü, borç içerisinde. Burası bir ilçe takımı ve ya 50-100 bin nüfuslu bir yer değil. Batman artık Büyükşehir olmaya aday bir kent. Bu şehir, kendini iyi yerlere ve ideallerine taşıyan insanları unutmaz. Onun için başta Batman Valisi Hulusi Şahin olmak üzere herkesin ve herkesimin bu takıma sahip çıkması gerekir.” İfadelerini kullandı. 
“TÜNELİN UCU GÖZÜKMÜYOR”
Maddi sıkıntıları aşamadıkları takdirde işlerinin çok zor olduğunu belirten ama zoru başarmak için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen İlhan Erken, “Dolayısıyla uzunca bir yola çıktık. Şuanda tünelin ucunu göremiyoruz. Açıkçası tüneli bile göremiyoruz. Neticede ben ve Orhan Hocamız Petrolspor için buradayız. Zor bir dönemde görevi kabul ettik. Asıl olan Petrolsporluluktur. Lütfen eski hesapları ve düşünceleri bir kenara bırakıp, Petrolspor’un geleceğini düşünelim. Özellikle taraftarlarımızdan ricam bu yöndedir. Şehrin dinamiklerini harekete geçirsinler. Az parayla çok iş yapmaya çalışıyoruz. Kısa vadedeki sorunları aştığımız takdirde başaracağımıza inanıyoruz.” Dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete