SPOR

EROKSPOR'A KONUK OLUYORUZ

Ligde geride kalan iki haftada 6 puan toplamayı başaran kırmızı beyazlı ekip, Pazar günü 1 puanlı İstanbul temsilcisi Erokspor'a konuk oluyor.

EROKSPOR'A KONUK OLUYORUZ
02-10-2020 20:12
Google News


HASOVA DÜDÜK ÇALACAK
İstanbul Vefa Stadında pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanacak maç saat 14:30'da başlayacak ve bu zorlu maçı Ankara Bölgesi hakemlerinden Gürcan Hasova yönetecek. Hasova'nın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Yavuz Bahadır Ordu ve Kadir Kantekin yapacak. Muhammed Mehmetcan Söylemez ise  karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

EROKSPOR'U TANIYALIM
2017-2018 sezonundan itibaren yükseldiği 3.ligde mücadele eden İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor'u 48 yaşında ki teknik adam Yakup Kalafat çalıştırmakta.
3.Ligde mücadele ettiği 3 sezonda da ciddi bütçelerle 2.Lig mücadelesi veren sarı yeşilli takım amacına ulaşamadı ancak pes etmedi ve bu sezon da kadrosuna kattığı önemli futbolcularla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağını gösterdi.

ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPTI
Geride kalan iki haftada uyum sorunu nedeniyle sadece 1 puan toplayabilen Erokspor sezon başı kadrosuna Kocaelispor'un şampiyonluğunda önemli paya sahip olan 35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Ercüment Kafkasyalı, 2.Lig ekibi Amedspor'dan 1.88 boyunda ki tecrübeli stoper Yiğitcan Gölboyu ve üst liglerin tecrübeli 10 numarası Onur Alkan, Zonguldak Kömürspor'dan başarılı sol bek Cenk Doğan'ın yanı sıra Karacabey Belediyespor'un geçtiğiniz sezon attığı 16 golle şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri olan golcü Abuzer Gaffar Toplu, Bayrampaşaspor'dan deneyimli forvet Mert Somay ve Nazilli Belediyespor'un başarılı sol kanat oyuncusu Aziz Kızılgün'ü katan Erokspor tam bir komutanlar takımı konumunda.

HÜCUM HATTI ÇOK TEHLİKELİ
Esenler Erokspor'un bu sezon yatırımı en çok yaptığı mevkii hücum hattı olarak görünmekte. 
4-1-4-1 sistemiyle mücadele eden Erokspor'da Abuzer Gaffar Toplu tek forvet olarak sahada yer alırken forvet arkasında Onur Alkan, sağ kanatta Abdurrahman Kuyucu, sol kanatta ise Aziz Kızılgün ile rakip kalelerde gol arayacaklar.

MAÇIN YORUMU
Petrolspor'a nazaran uyum sorununu henüz atlatamayan Erokspor ile ilk haftalarda karşılaşmak bizim için son derece önemli bir avantaj olarak değerlendirilebilir. Nitekim haftalar ilerledikçe Erokspor'un alacağı bana göre başarılı sonuçları hep birlikte göreceğiz ama umarım bu hafta sahadan sabırlı, rakibi yoran, sabırsızlığa iten ve bir an önce skora gitmeyi düşünüp savunmasında açıklar veren rakibin bu zaafından faydalanıp Batman'a puanla döneriz.

Haber - Analiz : Harun Katmaz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete