SPOR

ERZİNCAN MAÇI ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, dün Erzincan’da oynanması gereken Erzincanspor-Petrolspor lig müsabakasını ileri bir tarihe erteledi.

ERZİNCAN MAÇI ERTELENDİ
11-10-2015 18:22
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, Ankara'da yapılan saldırının ardından 10-11-12 Ekim tarihlerinde yapılacak bütün resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

PETROLSPOR GERİ DÖNDÜ

Cumartesi günü sabah saatlerinde karayolu ile Erzincan’a giden Petrolspor kafilesi, Erzincanda yaptığı ter idmanından sonra kampa girdi. Türkiye Futbol Federasyonu Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırıdan sonra ulusal yas çerçevesinde 10-11-12 ekim tarihlerinde oynanması gereken tüm lig ve Amatör müsabakalarını ileri bir tarihe erteledi. Erteleme haberini akşam saatlerinde alan Petrolspor kafilesi Pazar sabahı Batman’a geri döndü.

BAYBURT MAÇI HAZIRLIKLARI

Dün Batman’a dönen Petrolspor kafilesi bugün yapacağı idmanla Bayburt maçının çalışmalarına başlayacak. Teknik Direktörü Orhan Kapucu yönetiminde bugün ilk idmanına çıkacak olan Petrolspor, Bayburtspor maçına hazırlanacak. Teknik Direktörü Orhan Kapucu yaptığı açıklamada, “Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırı Türkiye’de yaşayan herkesi üzdüğü gibi şahsım ve tüm futbolcuları etkiledi. Bu tür olayların son bulması ve ülkenin huzura ermesi için dua ediyoruz. Bu saldırıyı yapanları kınıyor ve Allah’a havale ediyoruz.” Şeklinde tepkilerini dile getirdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete