SPOR

ERZİNCANSPOR : 1 PETROLSPOR : 0

Petrolspor Teknik direktör Orhan Kapucu’nun istifa sonrası çıktığı ilk deplasmanda Erzincanspor’u 1-0 mağlup oldu.

ERZİNCANSPOR : 1 PETROLSPOR : 0
05-11-2015 01:39
Google News

HAKEMLER: Emre Kosif** Oktay Önge** İbrahim Akar**

24 ERZİNCANSPOR: Ahmet Burgaz*** Murat Şimşek*** Safa Yıldırım*** Enes Yılmaz*** Alper Hamdi Bayraktar*** Recep Soner Cihan*** Oğuz Küçük*** Burhan Coşkun*** Yasin Dülger** (Dk. 71 Ömer Serbest**) Fahri Genç*** Fatih Özer** (Dk. 46 Barış Şafak**)

PETROLSPOR: Süleyman Kasap** Onur Şirin,** Aykut Karaman** Enes Köylü** Sebahattin Usta** Fazlı Ayan* (Dk.87 Celal Geyik*) Emre Yakut** (Dk. 72 Mehmet Yılmaz**) Muhammed Kalkan** Tolga Yıldız** Abdulkadir Özdemir** Cenk Cengiz**

GOLLER: Dakika 48 Murat Şimşek

 

Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor, Erzincan deplasmanında da eli boş döndü. Halil Aşut, Ramazan Eraslan ve Samet Taş’tan yoksun olarak sahaya çıkan Petrolspor deplasmanda 48. dakikada yediği golle Erzincanspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında oyuna kontrollü başlayan kırmızı-beyazlı ekip, ev sahibi takımın ataklarını kesip, kontrataktan gol aradı. Rakibe pozisyon vermeyen Petrolspor girdiği 2 net gollük pozisyonda da yararlanamadı. Ve devre 0-0 neticelendi.

ÇABALAR SONUÇSUZ KALDI

Karşılaşmanın 2. yarısının ilk dakikalarında kaleci Süleyman’ın hatasını affetmeyen Erzincanspor’lu Murat Şimşek karşılaşmanın tek golünü kaydetti. 1-0 mağlup duruma düşen Petrolspor oyunda üstünlük kurmasına karşılık skorda eşitliği sağlayamadı. Ve karşılaşma Erzincanspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi.

ERZİNCAN’DA KAMPA GİRDİ

Erteleme maçında Erzincanspor’a 1-0 mağlup olan Petrolspor, Batman’a dönmeyin Cuma gününe kadar Erzincan’da kamp yapacak. Cuma sabah saatlerinde İstanbul’a hareket edecek olan Petrolspor, Cuma ve Cumartesi günü İstanbul’da yapacağı antreman ile Pazar günü Darıcaspor ile oynayacağı maça hazırlanacak. Pazar günü deplasmanda Darıcaspor ile ligin 12. maçına çıkacak olan kırmızı-beyazlılar aynı gün Batman’a dönecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete