TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eş Başkan Hatun birimlerde incelemelerde bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, daha yeşil, estetik ve temiz bir kent planlamak amacıyla Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlıklarında incelemelerde bulundu.

Eş Başkan Hatun birimlerde incelemelerde bulundu
13-05-2024 15:47
Google News

Eş Başkan Doğan Hatun, daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak, kent ile ilgili çalışmaları planlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerde incelemelerine devam ediyor. Park ve Bahçeler ve Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlıklarını ziyaret eden Hatun, ilgili birimlerin daire başkanları ve müdürleriyle bir araya geldi. Birimlerin, yapısı ve işleyişiyle ilgili bilgi alan Eş Başkan Hatun, kısa zaman içinde yapılacak acil çalışmalar, orta ve uzun vadede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi alıp görüş alışverişinde bulundu.

EŞ BAŞKAN PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ

Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlıklarıyla yapılan toplantının ardından Eş Başkan Hatun, personelle bir araya geldi.  Personelin çözüm önerilerini dinleyen Eş Başkan Hatun, kentte yürütülecek çalışmalara hız verilmesini istedi. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Haziran 2024 e-gazete