SİYASET

Eş başkan nerde? Birim müdürleri neye göre atandı?

DEM partinin yüzde 65 oy alarak belediye başkanlığını kazandığı 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 45 gün geçmesine rağmen belediyede düzen ve çalışma sisteminin oturmaması, kulislerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. Vatandaş belediyede muhatap bulmakta zorlanırken, sorun giderme yollarının ise tıkandığını savunuyor.

Eş başkan nerde? Birim müdürleri neye göre atandı?
14-05-2024 16:32
14-05-2024 16:33
BATMAN
Google News

EŞ BAŞKANLIK KRİZİ ÇÖZÜLMÜYOR

Dem parti il teşkilatında sular durulmuyor. Mehdi Öztüzün, parti komisyonları tarafından türlü gerekçeler gösterilerek ihraç edildi. Aradan bir ayı aşkın bir süre geçtikten sonra eş başkanlığa Belediye Meclis Üyelerinden Ferah Solmaz seçildi.

SOLMAZ NERDE NİYE ÇALIŞMIYOR

Belediyede temasların sadece Eş Başkan Gülistan Sönük üzerinden yürütülmesi, yeni eş başkan Ferah Solmaz ile ilgili soru işaretlerine yol açtı. Batman Belediyesi Eş Başkanlığına getirilen Ferah Solmaz’ın makam odasının günlerdir kapalı olması da akıllardaki soru işaretlerini güçlendirdi. Belediye birimlerinde yapılan müdür atamaları da kulislerde konuşulan konulardan biri oldu. Bazı isimlere birden fazla müdürlüğün verilmesi, eleştiri konusu oldu. Parti yetkililerinin de konuyla ilgili bilgi sahibi olmadığı, iddialar arasında yer aldı.

KULİSLER KAYNIYOR

Batman Belediyesi Eş Başkanlığına getirilen Ferah Solmaz’ın çalışmalarda yer almaması, birim müdürlüklerinde yapılan görevlendirmelerin plansız yapılması, kulislerde hareketlilik yarattı. Kamuoyunda belediyede yapılan görevlendirmelerin geçici mi yoksa kalıcı mı yapıldığına dönük yorumlar yapılıyor. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
taner
taner 2 ay önce
MEHDİ ÖZTÜZÜÜN AHI YAKANIZDA OLACAKTIR.BELLİYDİ BAYANLARIN YAPACAGI BUYDUÇMEHDİYİ BERTARAF EDİP KUKLA BIR ERKEK ESBASKAN BULUP SONRASINDA DA ONU PARMAGINDA OYNATMAK..