GÜNDEM

EŞ BAŞKANLAR’DAN SAHTECİLİĞE SUÇ DUYURUSU

EŞ BAŞKANLAR’DAN SAHTECİLİĞE SUÇ DUYURUSU

EŞ BAŞKANLAR’DAN SAHTECİLİĞE SUÇ DUYURUSU
15-10-2014 19:52
Google News

Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, sosyal medyada kendi adlarına açılan ve bu sayfalardan kamuoyuna yönelik yapılan tahrik ve provokasyon içeren yayınlar nedeniyle söz konusu sahte hesaplar ve bu hesapları açanlar hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel son dönemlerde kendi bilgileri ve onayı dışında sosyal medyada çok sayıda açılan hesapların varlığını tespit ettiklerini, açılan bu sahte hesaplardan tahrik ve provokasyon içeren çok sayıda mesaj ve bilgi paylaşıldığına dikkat çekti.

PAYLAŞIMLARIN BİZİMLE İLGİSİ YOK

Adlarına açılan sahte hesaplar hakkında soruşturma başlatılması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel “Bizleri takip eden halkımız ve kamuoyu şunu çok iyi bilir ki, bugüne kadar halkımıza hizmet dışında bir amaç taşımadık. Siyasal gündemle ilgili olarak yaptığımız açıklama ve çağrılar ortadadır, dileyen Belediye Resmi Web sitesinde bunları görebilir. Bunun dışında Batman’da son günlerde yapılan eylem, etkinlik ve olaylarla ilgili olarak bizim bilgimiz dışında açılan hesaplardan yapılan paylaşımların hiçbirisinin bizimle ilgisi yoktur” açıklamasını yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete