YAŞAM

Esat Ekremoğlu’na teşekkür ziyareti

Peygamber Sevdalıları Vakfı, İsveç ve Danimarka’da Kuran-ı Kerim’in yakılmasını protesto etmek için düzenlenen mitinge ücretsiz araç desteği veren hayırsever iş insanlarına Kur’a-ı Kerim hediye etti.

Esat Ekremoğlu’na teşekkür ziyareti
18-08-2023 18:00
18-08-2023 17:50
Google News

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, İsveç ve Danimarka’da Kuran-ı Kerim’in yakılmasını protesto etmek için Diyarbakır’da düzenlediği mitinge ücretsiz araç desteği veren hayırsever iş insanları Baniddo Dondurmaları Sahibi Yahya Ezer ve Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Vakıf Temsilcisi Feyzi Aydın “Kur’an-ı Kerim bütün Müslümanların hatta bütün insanlığın kitabıdır. Hepimizin ona sahip çıkması gerekiyor. Bu etkinlikte bütün Müslümanlar, bütün hayırseverler bunu gösterdi” dedi.

“YARDIMLARIMIZI ESİRGEMEYECEĞİZ”

Ziyaretleri için vakıf temsilcilerine teşekkür eden Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu “Peygamber Sevdaları’nın etkinliklerine elimizden geldikçe yardımımızı esirgemeyeceğiz. Bugünden sonra da birlik beraberlik içinde yapılan tüm etkinliklerde beraber olacağız” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete