GÜNDEM

Eşbaşkanlar halkla birlikte geleceği planlıyor

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, yerel yönetime halkın doğrudan katılımını sağlamak amacıyla başlattıklara halk toplantılarına Yavuz Selim mahallesinde devam etti.

Eşbaşkanlar halkla birlikte geleceği planlıyor
27-05-2014 21:21
Google News

Yavuz Selim mahallesinde bulunan Musa Anter halkevinde vatandaşlarla bir araya gelen Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, sadece hizmet alanlarının belirlenmesinde değil, kentin yönetiminde de halkın doğrudan söz sahibi olacağını ve kendi kendini yönetme iradesini ortaya koyacağını dile getirdi.
“TAŞIN YERİ BİLE DEĞİŞECEKSE BUNU HALK BELİRLEYECEK”
Halk toplantılarının önemine değinen Özdemir ve Akel “5 yılımızı halkla birlikte planlayacağız. Mahalle mahalle, sokak sokak halkın artık kendi yaşam alanlarına, sokağına, mahallesine, bölgesine dair ne önerisi, beklentisi varsa ortaya koymalarını sağlayarak halkımızla ortaklaşacağız. Projelerden, sokağındaki bir taşın bile yerinin değiştirilmesine kadar her kararı bu halk verecek. Demokratik özerkliği demokratik, ekolojik ve cinsiyet özgürlükçü yaklaşımla hayata geçireceğimiz sözünü verdiğimiz bu aşamada halkımızın desteğine, halkımızın tartışmalarına, bu tartışmaları yürüteceğimiz ortak platformlara ihtiyacımız var” şeklinde konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete