GÜNDEM

EŞBAŞKANLAR, KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİ

EŞBAŞKANLAR, KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİ

EŞBAŞKANLAR, KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİ
10-11-2014 19:31
Google News

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Batman halkının Kobanê ve Şengal halkıyla dayanışma amacıyla bugüne kadar yaptığı yardımların bundan sonra da sürdürülmesi çağrısında bulundu.

Batman halkından yaklaşan kış şartlarını da göz önünde bulundurarak, bugüne kadar yaptığı yardımlarını bundan sonra da sürdürmesini isteyen Özdemir ve Akel  “Bugüne kadar toplanan 18 tır ve 27 kamyon gıda, kıyafet, ilaç ve diğer yaşamsal malzemelerden oluşan yardımlar Suruç, Güney Kürdistan bölgesine gönderildi. Kurduğumuz çadır kent ve yine belediyeye bağlı binalarımızda konaklayan Ezidi’lere günde üç öğün sıcak yemek çıkarıyoruz. Köylerde yalaya Ezidi’lerin de gıda ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

Özdemir ve Akel, çay, şeker, pirinç, bulgur, yağ, makarna, fasulye, nohut,  salça gibi temel gıda maddeleri, temizlik malzemeleri, erkek ve kadınlar için kullanılmamış giysi, erkek-kadın iç çamaşırı, çocuk kıyafeti, çocuk maması, çocuk bezi, süt tozu, battaniye, elektrikli ocak, petekli sobaya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete