GÜNDEM

EŞBAŞKANLARA İKİNCİ KEZ UZAKLAŞTIRMA

13 Ekim 2015 Tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'in de aralarında bulunduğu 21 DBP Meclis Üyesine ikinci kez uzaklaştırma cezası verildi.

EŞBAŞKANLARA İKİNCİ KEZ UZAKLAŞTIRMA
13-12-2015 19:33
Google News

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel ile birlikte 21 DBP Meclis Üyesine verilen görevden uzaklaştırma cezasının dolması ile birlikte gözler Bakanlığa çevrildi. İçişleri Bakanlığı’nın yeni kararı, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin’in imzasıyla Batman Belediyesi’ne ulaştırıldı. Karara göre Eşbaşkanlar ile 21 DBP Meclis Üyesi hakkında uygulanan görevden uzaklaştırma kararı iki ay daha uzatıldı.

Özyönetim açıklamalarına katıldıkları gerekçesiyle ikinci kez görevden uzaklaştırılan isimler şöyle “Batman Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir, Gülistan Akel, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ali Nasıroğlu, Bayram Demir, Gülten Tangüner, Hamide Çelik, Hülya Baltaş, Vildan Ergül Tileği, Necmi Dilmaç, Sebahat Acar, Nevaf Taş, Zehra Gönül, Mehmet Kara, Burhan Şat, Nasır Taş, Mehmet Hakkı İpek, Ayhan Sevim, Ufuk Bulut, İl Genel Meclis Başkanı Emine Aslan, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Salih Altun ve Şükrü Aslan.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete