GÜNDEM

ESİLA İLAÇLAMAYLA HAŞERELERE SON

Kültür Mahallesi Mahatma Gandi Bulvarı Duai İş Merkezi Kat:2’de faaliyet veren Esila İlaçlama, müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

ESİLA İLAÇLAMAYLA HAŞERELERE SON
26-12-2019 21:05
Google News

 

“BOYNUMDAKİ KOLYEYİ SATARAK BAŞLADIM”

Bu işe başlarken sermayesinin olmadığını belirten İşletme Sahibi Dilek Bulkut, “27 Yaşındayım. Farklı sektörlerde çalıştım. Kendi işimin patonu olmak istedim ama hiç sermayem yoktu. İşe boynumdaki kolyemi satmakla başladım. Kolyemi sattıktan sonra daha öncede bu işte çalıştığım için ve anladığımdan dolayı ilaçlama şirketi açtım. Evimdeki koltukları ve bilgisayarımı getirdim ve başladım işe. 3 Yıldır işimi başarıyla yürütüyorum” dedi.

“İLAÇLARIMIZ KOKUSUZ VE GARANTİLİDİR”

İlaçlar hakkında bilgi veren Bulkut, “Esila İlaçlama olarak market, ev, toplu konut, fabrika, otel, pastane, fırın, restaurant, AVM, otobüs, mağaza, gemi, uçak, hastane, dershane ve daha birçok yeri ilaçlayarak haşerelerden uzak kalmasını sağlıyoruz. Ürünlerimizin tamamı sağlık bakanlığı onaylı ve garantilidir. İlaçladığımız yerde hiçbir şekilde koku kalmıyor. İlaçlarımız kokusuzdur. İlaçladığımız mekânı aynı gün kullanabilirler” dedi. Esila İlaçma’ya 0488 212 33 35-0542 475 25 04 nolu numaralardan yada instagram üzerinden Esila.ilaclama yaazrak ulaşabilirsiniz. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete