GÜNDEM

ESKİ BAŞKAN’DAN DEMLİ ÇAY…

ESKİ BAŞKAN’DAN DEMLİ ÇAY…

ESKİ BAŞKAN’DAN DEMLİ ÇAY…
18-12-2014 16:38
Google News

Batman’da uzun yılar Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanlığı ile Odalar Birliği Başkanlığını yapan Hadi Boğadır, görevini yeni ekibe devrettikten sonra mütevazı bir şekilde mekânında müşterilerine hizmet veriyor.

Cafede Teras isimli iş yerinde “halkçı başkan” unvanı ile hizmet veren eski Başkan Boğadır, işini severek yaptığını söyledi. Boğadır “Halkın tabanına inmeyen halkçı ve yurtsever olamaz. Bizler yaptığımız işlerden her zaman gurur duyduk. Makam ve mevkilere hiçbir zaman aldırış etmedik. Halkımızın bize layık olduğu görevleri en iyi bir şekilde yapıp onlara hizmet ettik. Bu halka hizmet etmek için bizim gibilerin koltuğa ihtiyacı yoktur. Çünkü her zaman halkımız ile iç içe olup, onlardan biri olduk. Koltuklar ve unvanlar bizim için sadece araç olmuştur” dedi.

ÇEVRECİLERDEN DAHA ÇEVRECİ

Atatürk Parkı karşısındaki yerinde müşterilerine hizmet veren Odalar Birliği Eski Başkanı Hadi Boğadır, çevreci kimliğiyle de ön palana çıkıyor. Pet şişe, kola ve benzeri atıkları çöp yerine poşetlerde toplayıp geri dönüşüm için ilgili yerlere ulaştıran Boğadır, çevreci kimliği ile de dikkat çekiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?