SAĞLIK

ESKİ BATMAN ÇOCUK HASTANESİ NE OLACAK?

Batman Milletvekili Ziver Özdemir Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin 160 yatak kapasiteli genel devlet hastanesi olarak hizmet vereceğini açıkladı.

ESKİ BATMAN ÇOCUK HASTANESİ NE OLACAK?
06-12-2020 15:24
Google News

 

TALEP, BAKANLIKTAN KABUL GÖRDÜ
Vekil Özdemir, Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin Bölge Devlet Hastanesi ile birleştirilip Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesinden sonra eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin de sağlık tesisi olarak değerlendirilmesi konusunda Sağlık Bakanlığı ile görüştüklerini ve taleplerinin kabul edildiğini bildirdi. 

ESKİ HASTANEYE İLUH ADI VERİLECEK

Özdemir “Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinin tadilat işlemlerinin ardından 160 yatak kapasitesiyle genel devlet hastanesi olarak Batmanlıların hizmetine sunulacak.  İlimizdeki hastanelerin yatak kapasitelerin artırılması için uğraştıklarını dile getirerek Hürriyet, Tilmerç, Bayındır semt poliklinikleri ile Devlet Hastanelerinin yükünü hafiflettiklerini, 810 yatak kapasitesiyle hizmet verecek olan Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle de hizmet kalitesinin arttırılacağını ve diğer illere sevk sayılarının en aza indirilecek. İsmini ilimizin tarihinden alan İluh Devlet Hastanemizin atmamıza ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

KORONAVİRÜSTEN NASIL KORUNABİLİRİZ?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete