GÜNDEM

ESKİ DOSTLAR, BATMAN’DA BULUŞTU

1974-75 yılı Batman Lisesi mezunları, 40 yıl aradan sonra Batman’da buluştu.

ESKİ DOSTLAR, BATMAN’DA BULUŞTU
18-05-2017 20:48
Google News

OTURDUKLARI MAHALLELERİ GEZDİLER

Batman’dan, Fotoğraf Sanatçısı Selim Toprak ve Zeynep Ekmen, İstanbul’dan Enes Oğuz, Esma Oğuz ve Selma Yıldız, Bursa’dan ise Neşe Değer, 40 yıl aradan sonra Batman’da buluştu. Büyük buluşma, duygulu anlara sahne oldu. Eski Dostlar, yıllar önce ikamet ettikleri mahalleleri gezerek, oyun oynadıkları sokaklarda nostalji yaptı.

OKUL SIRALARINDA OTURUP ANILARINI TAZELEDİLER

Batman Lisesinin 74-75 yılı mezunları, gençlik anılarını tazelemek için ilimize geldi. Turgut Özal Anadolu Lisesi (dönemin Batman Lisesi)’nin 74-75 yılı mezunları, okudukları okulu gezdi, oturdukları sıralarda hatıra fotoğrafları çektirdi.

BATMAN’I DEĞİŞMİŞ VE GELİŞMİŞ BULDULAR

Liseyi Batman’da okuyup mezun olduktan sonra yurdun farklı illerine dağılan esti dostlar, buluşma noktası olarak Batman’ı seçti. Lise anılarını tazeleye fırsatı bulan konuklar, Batmanlı Fotoğraf Sanatçısı Selim toprak ve Zeynep Ekmen’in desteği ile kenti gezdi. Batman’ı büyümüş ve gelişmiş bulduklarını söyleyen Enes Oğuz, Esma Oğuz ve Neşe Değer “Eski anılarımızı tazeleme fırsatı bulduk. Çok duygulandık. Oturduğumuz sıralarda oturduk. Eski günleri yad ettik” dedi.

GELENEKSEL HALE GETİRİLECEK

Buluşmaları genelensel hale getireceklerini açıklayan Fotoğraf Sanatçısı Selim Toprak “Eski ama eskimeyen dostlarımızla her yıl bir şehirde toplanmayı arzuluyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete