GÜNDEM

ESKİ VALİ TURHAN “BENİ ÜZEN ŞEY, HAİNLERLE BİRLİKTE ANILMAK”

Darbe girişimi sonrası başlatılan operasyon kapsamında aralarında Vali ve Kaymakamların da bulunduğu çok sayıda isim, açığa alındı.

ESKİ VALİ TURHAN “BENİ ÜZEN ŞEY, HAİNLERLE BİRLİKTE ANILMAK”
19-07-2016 23:32
Google News

Merkez Valisi iken, 15 Temmuz akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’daki bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi sonrası açığa alınan Eski Batman Valisi Ahmet Turhan, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

 “DARBE GECESİ, KIZIMLA BİRLİKTE MEYDANLARDAYDIK”

Merkez Valisi iken açığa alınan Eski Batman Valisi Ahmet Turhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Açığa alınanlar içersinde ismin geçmektedir. Sevgili dostlarım bilsin ki bu hain ve alçaklar ile zerre kadar maddi ve manevi ilgim yoktur. Beni bilenler bilir ki bu vatan için gözümü kırpmadan canımı feda ederim. Medyaya bakıldığında paralel yapı ile mücadelem görülecektir. Allah’a şükür ki milletimiz bu hain saldırıdan kurtuldu. Bilin ki o gece kızımla biz de sokaktaydık. Bu millet dünyadaki tüm mazlumların ümididir. Allah milletimizi her türlü beladan korusun. Allah şahidim ki beni üzen, hainler ile birlikte anılmaktır” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete