GÜNDEM

Eski Vekil Faris Özdemir; “Derneğe siyaseti karıştırmayın”

Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Raman Der), düzenlediği çiğ köfte etkinliğinde, 2023 yılına ait faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı.

Eski Vekil Faris Özdemir; “Derneğe siyaseti karıştırmayın”
11-02-2024 10:52
11-02-2024 10:56
BATMAN
Google News

Etkinliğe, 21. Dönem Batman Milletvekili Faris Özdemir, Raman Der Başkanı Ferzent Turan ve dernek üyeleri katıldı. Faris Özdemir, konuşmasında derneğe siyasetin karıştırılmaması gerektiğini vurgulayarak "Sizden isteğim, derneğinize asla siyaseti sokmayın. Hiç bir zaman Siyaset nedeniyle kalbinizin kırılmasına mahal vermeyin. Birbirinize saygı gösterin ve kıymet verin. Çünkü bu derneği insanlara hizmet etmek için kurdunuz. Mesele hizmet ise, hiç bir siyasi görüşe bakmayın. Eğer bir şeyin doğru olduğuna inanıyorsanız ve bu doğrunuz insanlarımıza, milletimize fayda sağlayacaksa, o zaman hep birlikte bunun için fedakârlık gösterin” dedi.

DERNEĞİN FAALİYET RAPORU AÇIKLANDI

Dernek Başkanı Ferzent Turan ise "6 Şubat depremin ardından deprem bölgesine yakacak, soba, giyim, battaniye, hijyen malzemesi, çocuk bezi, bebek maması gibi temel ihtiyaç malzemelerini gönderdik. Deprem sonrası ilimize gelen 15 depremzede aileye, barınmaları için konut temin ettik.  Depremzedeler için açılan kermese maddi destek sağladık. Yardıma muhtaç 250 minik öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptık. 5 üniversite öğrencisine burs bağladık.  Samanyolu Köyü İlköğretim Okulunu boyadık. Ramazan ayında 200 aileye gıda yardımı yaptık. Derneğimize müracaat eden yardıma muhtaç 30 aileye nakdi yardım yaptık" dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete