HALKIN SESİ

ESNAF, PİYASAYI CANLANDIRMA DERDİNDE

Esnafın Nabzı adlı köşemiz için Alo Tevşo Semt Pazarını ziyaret ettik. Piyasayı hareketlendirmek için çeşitli indirimler yapan esnaf, yetkililerden de çözüm bekliyor.

ESNAF, PİYASAYI CANLANDIRMA DERDİNDE
16-01-2017 17:58
Google News

BABA MESLEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

Baba mesleğini 5 yıldır devam ettiren Sinan Kasabı İşletme Sahibi Recep Songür, zamlarda yaşanan durgunluktan dert yakındı. Fiyat tablosunu açıklayan Songür “İş yok, zamlar artıyor. İşkembe 7 TL, barsak 6 TL, kıyma 15 TL, dalak 12,5 TL, kelle 15 TL fiyatlarla müşterilerimizin hizmetindeyiz” diyor.

HOROZLAR 50 TL

Horoz piyasasını canlandırmak için fiyatları aşağı çeken horozcu Ramazan Orhan da Alo Tevşo Semt Pazarı’nda müşterilerini bekliyor. 15 yıldır baba mesleği olan horozculuğu yapan Orhan “Piyasanın canlanması için horozlarımızın fiyatın 70 TL’den 50 TL’ye indirdik.” şeklinde konuştu.

ŞEHLİM HER DERDE DEVA

Alo Tevşo Semt Pazarı’nda 21 yıldır şehlim satan Mehmet Emin Güneş de satışların gün geçtikçe düşmesinden yakınıyor. Şehlimlerin, adeta yürüyen eczane olduğunu dile getiren Güneş “21 yıldır şehlim satıyorum. Şeker hastalığına, romatizma, astım, mide ağrısı, mide yanması ve her derde dermen olan şehlimin kilosu 1 TL’dir” açıklamasını yapıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete