ESNAF HABERLERİ

Esnafa davet...

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, (BESO) Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu işbirliği ile Özel Eğitimde Değerlendirme ...

Esnafa davet...
29-08-2022 15:32
29-08-2022 15:33
BATMAN
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, (BESO) Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu işbirliği ile Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları konulu düzenlenecek programa tüm öğretmen ve vatandaşları davet etti. Programda Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Çiftçi, Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları hakkında seminer verecek.

AMAÇ, ÖZEL EĞİTİME İHTİYACI OLAN ÇOCUKLARI TOPLUMA KAYNAŞTIRMAK

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi “Mesleki ve sosyal hayatın sağlıklı ikamesi için Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları hakkında Çarşamba Günü saat 17.30’da Belde Mahallesi’nde bulunan Kültür Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda program düzenleyeceğiz. Amacımız odamıza bağlı olan özel eğitim kurumlarımıza destek olmak, öğretmenlerimizi eğitimlerinde daha başarılı olmaları için yol göstermek bununla beraber halkımıza da özel eğitim konusunda bilgilendirme ve özel eğitime ihtiyacı olan çocukları daha iyi bir şekilde toplumla kaynaştırmaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete