ESNAF HABERLERİ

Esnafa özel eğitim...

Batman İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM) ve Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları konulu eğitim verildi.

Esnafa özel eğitim...
01-09-2022 17:55
01-09-2022 17:56
BATMAN
Google News

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Rehberlik Araştırma Merkezi Mustafa Çakan, Özel Eğitim Dernekleri İl Temsilcisi Rezzan Şaşmaz ve Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Abdullah Çiftçi katıldı. Oda Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi “Her zaman esnaflarımızın yanındayız. Esnaflarımızın problemlerini çözmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“BATMAN’DA BİR İVME YAKALADIK”

Özel eğitim alanında bir ivme yakaladıklarını ifade eden Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çakan “Bu çocuklarımızla uğraşanlar biziz. Alanımız yeni yeni gelişiyor. Batman'da özellikle bir ivme yakalamaya başladık. Şuanda 3 tane özel eğitim uygulama okulumuz, 3 tane özel eğitim anaokulumuz, özel eğitim sınıflarımız ve destek eğitim odalarımızla bu çocukların öğrenme kaybına uğramaması ve topluma uyumlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz” dedi.

“BU ÇALIŞMALARIN ÖZEL EĞİTİME KATKI SUNMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Programda konuşan Özel Eğitim Dernekleri İl Temsilcisi Rezzan Şaşmaz, bu tür eğitimlerin özel eğitime katkı sunmasını temenni ederken, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Abdullah Çiftçi de “Amaç öğrencilere yönelik en verimli yaklaşımı yakalamaktır. Bu çocukların hayatında anlamlı değişiklikler yapmak için çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?