GÜNDEM

ESNAFTAN “KAPALI YOL” TEPKİSİ!

“Kapatılan yol, esnafı mağdur etti”

ESNAFTAN “KAPALI YOL” TEPKİSİ!
21-09-2016 21:24
Google News

Kayyum uygulamasının hayata geçirildiği Batman’da, kapatılan yollar nedeniyle zarar gördüklerini açıklayan Batman esnafı, zararlarının karşılanmasını istedi.

KAYYUM ATANAN BELEDİYELERDE GÜVENLİK HAD SAFHADA

4’ü Batman’da olmak üzere Türkiye’de kayyum ataması gerçekleştirilen 28 Belediyede güvenlik önlemleri, had safhaya çıkarıldı. Kayyum atanan belediye binalarının önü, polis ve jandarma ekipleri tarafından abluka altına alınarak, trafiğe kapatıldı. Kayyum uygulamasının hayata geçirildiği Batman Belediyesinde de güvenlik tedbirleri devam ediyor. Arife gününden bu yana Belediye binasının önünde güvenlik şeridi çekerek bekleyişini sürdüren güvenlik güçleri, araç geçişine izin vermiyor. Araç ve yaya geçişinin bitme noktasına geldiği yolda, esnaf ise sinek avlıyor.

BELEDİYE ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Kapatılan yollardan dolayı iş yapamaz hale gelen esnaf, Belediye binasının önünde konuyla ilgili basın açıklaması düzenledi. Akyürek Mahallesi Belediye Kavşağı’ndaki esnaflardan Nurettin Sütçü, konuyla ilgili olarak “Kayyum atandığı günden beri dükkânlarının kapalı olduğunu belirten Esnaf Nurettin Sütçü “Farabim Hastanesinden Belediye binasına kadar olan yol, Arife gününden bu yana kapalı. Araçların geçişi yasak. Yayalar ise nadiren buradan geçiyor. Haliyle bizler de iş yapamaz duruma geldik” dedi.

17 İMZA TOPLADILAR

Zararlarının karşılanması ve yolun yeniden trafiğe açılması talebiyle 17 esnaftan imza topladıklarını belirten Sütçü, imzaları gerekli yerlere ulaştıracaklarını söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete