GÜNDEM

ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ

Batman Sonsöz Gazetesi’nin, 6. kuruluş yıldönümü nedeniyle Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü’nde düzenleyeceği fidan dikim etkinliği Bugün gerçekleşiyor.

ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ
23-05-2019 20:55
Google News

 

SONSÖZ ORMANI OLUŞTURULACAK

2 Haziran 2014’den bu yana Batman’da günlük yayım yapan Gazetemiz Sonsöz, 6. kuruluş yıldönümünde fidanları toprakla buluşturacak. Etkinlik, Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü Hatıra Ormanı’nda gerçekleşecek. Fidan dikilecek bölgeye Sonsöz Gazetesi Ormanı tabelası dikilecek.

SONSÖZ ÖNÜNDEN OTOBÜS KALKACAK

Etkinliğe katılmak isteyenler için saat 13.00’da Belediye Kavşağı Sonsöz Gazetesi önünden belediyeye ait otobüsler hareket edecek. Etkinliğe katılacak öğretmen ve öğrenciler ise üniversitenin tahsis edeceği otobüslerle okullarından alınıp, kampüse getirilecek.

ÖNCE FİDANLAR DİKİLECEK, SONRA KİTAPLAR OKUNACAK

Dikili Ağacınız ve Başucu Kitabınız Olsun şiarı ile gerçekleştireceğimiz etkinlikte fidanlar, Batman Üniversitesi tarafından dağıtılacak. Fidanları toprakla buluşturduktan sonra Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından dağıtılacak kitaplarla, Batman Okuyor kampanyası kapsamında ve Batman Okusun Grubu’nun da katılımı ile 1 saat okuma etkinliği gerçekleştirilecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Etkinlik için Batman Üniversitesi Batıraman ve Merkez Kampüslerinde afişler asıldı, fidanlar ve kitaplar hazırlandı, çadırlar kuruldu. Etkinliğe siz değerli okurlarımızı bekliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete