GÜNDEM

ETWİNNİNG BAŞLADI

Batman İMKB Belde İlkokulu Müdür Yardımcısı Süleyman Anık’ın kurucu ortağı olduğu Türkiye ve Azerbaycan’dan ortakların yer aldığı Doğa, Geri Dönüşüm ve İklim konulu Doğaya Geri Dönüşüm-üz isimli uluslararası eTwinning projesi, 2021 yılının Mart ayı itibariyle başladı.

ETWİNNİNG BAŞLADI
15-03-2021 19:57
Google News


HEDEF TASARRUF SAĞLAMAK
Batman İMKB Belde İlkokulu Müdür Yardımcısı Süleyman Anık “Dünya nüfusunun artması ve tüketim alışkanlıklarının değişmesi nedeni ile her geçen gün doğal kaynaklarımız azalıyor. Bununla birlikte içinde bulunduğumuz yüzyılın en büyük sorunlarından biri olan küresel ısınma ve buna bağlı olarak gelişen küresel iklim değişikliğinin farkına varıp doğa dostu alışkanlıklar kazandırma ve doğal kaynakların verimli olarak kullanılması konusunda adımlar atarak, hem doğayı hem kaynakları korumak, enerji tasarrufu sağlamak, atık miktarını azaltmak. Etkinliklerin yanı sıra çere kirliliğini azaltmak amacıyla atık malzemeleri geri dönüştüreceğimiz etkinlikler de yaparak öğrencilere çevre bilinci kazandırıp tasarruflu olma farkındalığını amaçlıyoruz” dedi.

PROJE, MART-MAYIS ARASINDA YÜRÜTÜLECEK
Kurucularının Batman'dan Süleyman Anık ve Diyarbakır'dan Nesrin Şahinoğulları Balıkçı olduğu proje, Mart-Mayıs ayları arasında yürütülecek. Proje ile ilgili detaylı bilgiler facebook’ta https://www.facebook.com/groups/197674988473868/?ref=share adresinde er alıyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete