GÜNDEM

EURO BAT, YAŞAM ASİSTANINIZ OLACAK

İşadamları Çetin Ulu, Mecmettin Songur ve Hakan Kömürcüoğlu tarafından Batman’da kurulan Euro Bat Vücut Analiz ve Yaşam Merkezi, vücut problemlerini tanıyarak ve önümüzdeki 3 yıl içinde yaşanabilecek vücut problemlerini tespit ederek Batmanlılara sağlıklı yaşamın kapılarını aralamayı hedefliyor.

EURO BAT, YAŞAM ASİSTANINIZ OLACAK
20-08-2015 20:12
Google News

Belde Mahallesi TPAO Bulvarı 3218 sokakta Akdeniz Apartmanı’nın 2. katında kurulan merkezin açılışına Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile seçkin davetli topluluğu katıldı. Açılışın ardından merkezi gezen davetliler, cihazlar hakkında bilgi aldı.

UZAY TEKNOLOJİSİ KULLANILIYOR

Merkeze ilişkin bilgi veren Firma Sahiplerinden Hakan Kömürcüoğlu “Buraya vücut analiz ve yaşam merkezi diyoruz. Çünkü Euro Bat, bir nevi yaşam asistanınız olacak bir merkezdir. Sadece Batman’a değil, bütün bölgeye hitap edebilecek bir merkez oluşturduk. Burada uzay teknolojisi sayesinde kan ve idrar tahliline gerek duymadan tüm vücut analizini gerçekleştiriyoruz. Şu anda yaşanan vücut problemlerinin tamamını nedenleri ile önümüzdeki 3 yıl içinde yaşanabilecek vücut problemlerinin tespitini yapıyoruz. Vücudunuza yarayan ya da yaramayan gıdaları belirliyoruz. Geniş kapsamlı tüm vücut kanser ön taramasını yapıyoruz” dedi. Firma Sahipleri, yapılan işlemler hakkında bilgi almak isteyenlerin 0488 221 25 06/07 numaralı hattan kendilerine ulaşabileceklerini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?